Samenwerken

Samenwerken

Wat leuk dat je interesse hebt in een samenwerking met mij! Ik sta altijd open voor leuke, creatieve samenwerkingen met merken. Of dit nu op het vlak van koken en bakken, doe-het-zelven of lifestyle is, ik deel graag met mijn lezers wat mij enthousiast en blij maakt. Dat is ook precies waar dit blog om draait; een handmade life is een happy life! Wil je meer informatie (mediakit) of wil je jouw voorstel met mij delen? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier en ik reageer zo snel mogelijk.

Workshops

Heb jij een eigen bedrijf (particulier mag natuurlijk ook) en ga je een creatief feestje vieren? Misschien kan ik jou daarbij helpen! Heb je een leuk project op de blog gezien of wil je een ander soort creatieve workshop, zoals handletteren of bullet journaling, op jouw event.. Stuur mij gerust een bericht via het contactformulier. Misschien komen we samen tot een leuk idee en geef ik binnenkort bij jou een workshop!

Producten 

Ik vind het altijd leuk om nieuwe producten uit te proberen en zo merken te ontdekken en te delen met mijn lezers. Wil jij mij een product toesturen? Dat kan! Vul onderstaand formulier in en ik antwoord zo snel mogelijk. Let op: het opsturen van jouw product garandeert niet dat ik het deel op de blog of mijn social media kanalen. Ik deel alleen dingen waar ik oprecht enthousiast over ben. Eerlijkheid staat bij The Plush Sized Life op nummer 1!

 

Advertisements